ADER, Associació de Malalts del Ronyó de Catalunya, organitza una nova edició de la cursa a L’Hospitalet de Llobregat

ADER, Associació de Malalts del Ronyó de Catalunya, presenta la nova edició de la Transplant Run, carrera que tindrà lloc el proper dia 18 de desembre, dissabte, a l’Hospitalet (10.00 hores), amb recorregut pels carrers de Bellvitge.

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha obert la porta a la seva col·laboració no només com a ciutat que, de manera molt acollidora, vol promoure aquesta iniciativa sinó també amb la voluntat d’acompanyar-nos en l’organització i logística de l’esdeveniment.

Per ADER, institució que va néixer fa 45 anys per donar suport i donar solucions a la comunitat de malalts renals de Catalunya, és un honor i un compromís social, molt estimulant, al qual volem complir amb l’èxit que mereix el retrobament amb aquesta fita. La carrera és un nou homenatge i reconeixement a tota la comunitat que al nostre país ha aconseguit convertir el trasplantament d’òrgans en un model de gestió reconegut a tot el món per la seva excel·lència mèdica i social.

La Transplant Run començarà a les 10.00 hores i el seu recorregut serà pels carrers de Bellvitge

La Transplant Run 2021 torna a ser una extraordinària oportunitat per posar en valor aquesta realitat i, alhora, sensibilitzar la ciutadania d’aquesta cultura de la donació que ja és un senyal identitari de justícia social, solidaritat i paradigma d’un model únic de gestió de la Salut pública.

El circuit serà pel barri de Bellvitge de L’Hospitalet, amb dues carreres solidàries: una de 5 quilòmetres per a 4.000 corredors i una altra de 1 quilòmetre per a 1.000 persones (joves).

Les aportacions i els ingressos d’inscripcions de corredors i de Dorsal 0 es destinaran a benefici de dos projectes de donació i trasplantament a Catalunya. Un comitè d’experts científic integrat per Jaume Tort, President de l’OCATT, juntament amb el Dr. Francesc Moreso, el Dr. Josep M. Campistol i el Dr. Joan Fabregat i Javier Altemir, pacient trasplantat, designarà els beneficiaris 3.000 € per a una Associació de Pacients (no ADER) i un projecte científic de recerca. A la web www.transplantrun.cat pot trobar-se més informació així com fer les inscripcions.

Font: Web Diari Sport