ADER, Associació dels Malalts Renals de Catalunya, i l’Ajuntament de L’Hospitalet es complauen en convidar-lo a la roda de premsa de presentació de la cursa Transplant Run que es celebrarà el proper dia 18 de desembre a L’Hospitalet, ciutat que primera vegada acull aquest esdeveniment esportiu, social, solidari i ciutadà.

La Transplant Run torna després de un aturada obligada per les circumstàncies impulsada des d’ADER, amb la finalitat de recomanar i fer palès que l’activitat física es recomanable y normalitza la vida dels trasplantats i també amb el propòsit de sensibilitzar i seguin fent de la cultura del trasplantament d’òrgans sòlids un fet identitari i diferencial del model de salut pública a Catalunya.

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha obert la porta a la Transplant Run 2021 no només com representant d’una ciutat acollidora que vol tirar endavant aquesta iniciativa sinó també amb la voluntat d’acompanyar, col·laborar estretament i ajudar en la organització i logística de l’esdeveniment.

ADER i l’Ajuntament de l’Hospitalet donaran a conèixer el circuit de la cursa pel barri de Bellvitge així com la resta dels detalls de les dues curses (5 km. i 1 Km.) previstes pel dia 18 de desembre.

Tanmateix la Transplant Run 2021 vol esdevenir un esdeveniment festiu, animat i d’entreteniment per a tots els ruuners, trasplantats, famílies i el ampli món clínic, sanitari i social dels tots els hospitals amb unitats de trasplantament perquè ells millor que ningú saben i hi conviuen amb les dificultats i els extraordinaris beneficis dels trasplantaments d’òrgans sòlids.

També es donarà a conèixer la dotació del finançament de dos projectes relacionats amb la donació i el trasplantament als quals es destinarà íntegrament el recapte de les inscripcions dels

corredors i del ‘Dorsal 0’ obert a donacions. Un comitè d’experts estudiarà les propostes de participació adreçades a dos col·lectius, el de les associacions de pacients i el de l’entorn clínic.

ADER compleix aquest any 45 anys de servei al col·lectiu de 10.500 malalts renals crònics a Catalunya. Des de 1987 va ser declarada entitat d’utilitat pública.

Per tots aquests motius us demanem la vostra presencia en aquest acte previ que ha de contribuir a la màxima difusió i, esperem, a una elevada participació.

– CAL PRESENTAR CARNET COVID PER A ACCEDIR AL RECINTE DE LA FIRA

Confirmacions i consultes info@transplantrun.cat T. 609259561